אני בהליכי גירושים החל מנובמבר 2010 אני והבעל חיים תחת אותה קורת גג אך אינני משתתפת בהוצאות אחזקת הדירה כגון משכנתא, חשמל, מיסים, מים, כבלים, קניות וכו' האם יש עלי חובה להתחלק איתו בהוצאות אחזקת הדירה? אציין רק כי הוא איננו נותן לי כל סכום כסף שהוא לצורכיי הפרטיים כגון: צרכים אישיים, תמרוקים וכדומה אציין כי אינני עובדת ומשתכרת רק מדמי אבטלה התנאי שלהם למתן גט או לחתימת הסכם גירושין הוא כי אשתתף בהוצאות (יקזזו לי ממחצית זכויותי בדירה אותה רוכש אביו).
עוד אציין כי ממקום עבודתי הקודם מגיע לי סך של 9500 ש"ח שכר שטרם שולם לי הוא רוצה ממחצית סכום זה שעדין לא קיבלתי ממקום עבודתי הסברתי לו כי ברגע שאקבל את הסכום הנ"ל הוא יקבל מחציתו אך לא כעת שהסכום עדיין לא ברשותי כמו כן הוא נדחק אחר פעולתי מברר לגבי עסקאות שביצעתי וגורם לי עוגמת נפש
האם הגשת תביעה למזונות ומדור?
האם יש ילדים קטנים?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
בהמשך לשאלתך כן יש ילד קטין בן 6.5 שנים המתגורר עימנו הוגשה תביעה למזונות ומדור בבימ"ש לענייני משפחה ונקבע דיון לחודש אפריל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר