אני משלם מזונות ל-2 ילדיי ע"ס 4000 ש"ח. הילד הגדול מגיע לגיל 18 ב-4 למרץ. 1) ברצוני לדעת האם אני ממשיך לשלם עבור הילד כל עוד הוא נמצא בחזקת אימו? 2) במידה ולא מה החלק היחסי שאני אמור לשלם? 3) האם עליי לשלם עדיין עד ה-4 למרץ , ובמידה וכן כמה לשלם?
יחיאל שלום
יש לבדוק איך נוסח הסעיף בהסכם או בפסק הדין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
אין הסכם ואין פסק דין
שלום לך,
כיוון שאין הסכם או פסק דין שמחייב אותך בתשלום מזונות לבגיר, אינך מחויב להמשיך ולשלם המזונות לאחר הגיעו לגיל 18 ו/או לאחר סיום התיכון - לפי המועד המאוחר מבין השניים. לאחר מכן, אם הילד הבכיר ירצה מזונות, הוא יצטרך לתבוע אותך בעצמו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה על תשובותיכם. בכל זאת ברצוני לחדד את הנושא , הילד הפסיק ללמוד בבית ספר תיכון רגיל , ולומד בבית ספר אקסטרני פרטי , שלא מוכר על ידי משרד החינוך. לימודיו הינם הגעה לתגבור הלימוד לבגרויות. באם בעקבות זאת עלי לשלם עד גיל 18 או הוא עדיין נחשב כתלמיד תיכון ואזי עלי להמשיך לשלם את המזונות?
תודה על תשובותיכם. בכל זאת ברצוני לחדד את הנושא , הילד הפסיק ללמוד בבית ספר תיכון רגיל , ולומד בבית ספר אקסטרני פרטי , שלא מוכר על ידי משרד החינוך. לימודיו הינם הגעה לתגבור הלימוד לבגרויות. באם בעקבות זאת עלי לשלם עד גיל 18 או הוא עדיין נחשב כתלמיד תיכון ואזי עלי להמשיך לשלם את המזונות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר