שלום,
בן זוגי ואני נפרדנו. יש לנו שני ילדים משותפים (תינוק ופעוט). ביקשתי להגיע להסדר מוסכם ביננו ולהגישו לבית משפט. הוא נקלע לקשיים כלכליים עקב התנהלות כושלת שלו. יש לו הכנסות מעסק עצמאי, אולם בגלל התנהלותו, יש לו חובות. אני עובדת, אולם משכורתי אינה מספיקה לכל ההתחייבויות הכספיות שיש לי עבור ילדי.בן הזוג הציע להמתין, כי ממילא אין לו מה להציע לדבריו. מה נכון לעשות? האם להמתין שמצבו הכלכלי ישתפר- זה יכול לקחת חודשים ארוכים? האם לפנות לבית משפט? אודה לעצה. אני לא רוצה לפגוע בו מצד אחד, מן הצד השני אני פוגעת בי ובילדי בזה שלוקחת הכל על עצמי.
עידית,
ראשית אנ יאתן ייעוץ ממקום מושכל כי איני רוצה להיכנס לפן הרגשי,בטח לא במקום שנותן ייעוץ לציבור הרחב.
אשר לקשיי היכולת של בעלך, אין להם משקל גדול בבית המשפט. בית המשפט יחייבו במזונות הילדים לפי הצרכים ,גם אם זה דורש ממנו למכור נכס ו/או לתת את מחצית חלקו בדירה שלכם וכו'.
אנא פני לקבלת ייעוץ
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר