אשמח לחו"ד בנוגע לסכומים: לנו 2 ילדים (4,7), אני מרוויחה 4,700נטו והוא 10,000 נטו. אין משכנתא. הוא מוכן למזונות 3000, מדור 1000, מחצית חוגים. הסדרי ראיה (היות ואעבור למרחק של 60 ק"מ ממנו) כל שלילי שני וכל סופש שני (החל מ-3 בצהריים). יש לי בעיה להסכים להסדר זה למרות שאני מבינה אותו. הוא עיקש. האם בשל זה כדאי ללכת לבית משפט? כלומר לכמת את חוסר הראיה בתוספת מזונות? מה הם עשויים לפסוק? מה דעתכן על ההסכם?
תודה
יש להוסיף להסכם מחצית צהרונים , קיטנות +מחצית הוצאות רפואיות חריגות ומחצית הוצאות חינוכיות חריגות.
האם לבעלך יש נכסים נוספים הרשומים על שמו או כל נכס ממנו מתקבלת הכנסה נוספת?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
שלום לך,
מס׳ נקודות לתשומת ליבך-
כמה יעלה לך שכר דירה בעיר אליה את עוברת? על 2 ילדים אמור להשתתף ב 40% אולי לא כדאי לך להגדיר סכום קבוע, שלא תיפגעי כלכלית.
כמו כן, האם לילדים יש הוצאות או צרכים מיוחדים? כעקרון הוא אמור לשאת במחצית. מה לגבי הוצאות רפואיות רגילות וחריגות? לגבי הוצאות חריגות אמור לשאת במחצית וגם אם יש צורך מיוחד שלגבי אחד מהילדים הוא צורך קבוע ולא חריג יש להביא בחשבון כמו כן, תסדירו בשתתפות במחצית הוצאות חינוך כגון גנים, בית ספר, צהרון, שיעורים פרטיים, השתתפות בקייטנות וכיו״ב (חשבי על העתיד).
זה על קצה המזלג.
מומלץ שתיוועצי בעו״ד ותקבלי ליווי וייצוג משפטי בתהליך, בין אם מדובר בניהול מו״מ להסכם ובין אם מדובר בניהול הליך משפטי.
בברכה,
עו״ד אתי שקד
שקד-פוליבודה, משרד לדיני משפחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר