נלקחנו שנינו אל תחנת המשטרה במהלך הנסיעה התלוננה על לחצים וכאבים בחזה הוזמנה לתחנה נידת טיפול נמרץ ואני הושמתי בחדר צדדי על מנת להמתין לחקירה כעבור כשעה הכניסוני לחדר החקירות שם שאלו אותי על התקיפה ואני הכחשתי כל תקיפה
והצגתי בפני החוקר את מכשיר הטלפון והשמעתי לו חלקים מההקלטה הצעתי לו לשמור ולשמוע את כל ההקלטה וטענתי שהיא זאת שתקפה אותי החוקר הודיע לי שאני מורחק מביתי ל חמישה ימים ושאני אתמלל את ההקלטה ויביא לו קובץ על גבי דיסק
אני הלכתי לבית הורי למחרת נמסר לי על-ידי תחנת המשטרה שיש לי דיון בבית המשפט ביום רביעי ניסיתי למצוא מתמלל מוסמך אך כולם הודיעו לי שזה ייקח כ שבועיים על כן אחותי כתבה בכתב ידה את התמלול על ידי שמיעת הקלטת
בדיון נשאלה אשתי על ידי השופטת מה הוא עשה לך על כך השיבה "הוא אחז בידי תלתל אותי אבל לא נפלתי"
לשאלת השופטת כלפי על כך הכחשתי וטענתי שלא אני תקפתי אלה היא ושאני מעולם לא הכאתי או תקפתי מילולית או מעשית
ושאני לא דוגל ולא סובל אלימות
השופטת שלחה אותנו ואת עורך הדין שלה לשמוע את ההקלטה מחוץ לאולם ואמרה שהיא לא יכולה לקבל את התמלול מקוון שלא נעשה מקצועית אך השאירה לה את התמלול בזמן שהינו מחוץ לאולם השמעתי לעורך דינה ולה את ההקלטה
הם מילאו את פיהם מים וכשהוכנסנו לאולם תענו שלא היה נתן להבין את הנשמע מכיוון שזמנה של הקצרנית תם נדחה הדיון ליום ראשון לדיון זה הצלחתי לשלוח את ההקלטה למתמלל מקצועי והגשתי תמלול מקצועי כבר בראשית דבריה של
השופטת המליצה לצדדים שאני אחזור הביתה וכל אחד ישן בחדר אחר עורך דינה הסכים מיד אך אני סירבתי והודעתי שאני לא מוכן שאני אצה אשם במשהו עורך דינה הסכים מיד שאחזור לביתי מבלי להודות בדבר וכך בוטל האישום וההרחקה
בהמשך מסרתי למשטרה את חומר התמלול וההקלטה
לאחר מספר חודשים נאמר לי שהתיקים שלי ושל אשתי הועברו תובע המשטרתי בדבר למי יוגש כתב אישום
לאחר עוד מספר חודשים בררתי במשטרה ונמסר לי שנגדי התיק ניסגר אולם כנגד אשתי הוחלט להגיש כתב אישום
יש לי מספר שאלות:
1)האם כנגדי זו היא החלטה סופית או הפיכה?
2)איזה אישומים יוגשו כנגד אשתי?
3)האם אני יכול לערר אם לא יוגשו כנגדה כל האישומים שאני חושב שצריכים להיכלל בכתב האישום?
4)מהו התהליך שהיא תעבור)
5)האם אני זכאי לקבל העתק תיק חקירה וכתב אישום?
6) האם אני יכול לתבוע אותה לפיצוים ואיזה ומתי?
7)כמה?
8) האם אני יכול להוציא לה צו הרחקה?
9)האם יש לזה השלכה לתביעת כתובה ומזונות בבית דין רבני?
10) האם יש לזה השלכה לקביעת משמורת עי ל הילדים?
הדירה שלי מלפני הנישואין ניקנתה במזומן ללא משכנתה ורשומה על שמי בלבדלהוציא לה צו הרחקה לה ולהוריה או להוציא אותה מהבית
כאשר יקבע תשלום מזונות ומדור לילדים ממתי מתחילים לשלם את המדור ? מה זה כולל?
והאם היא צריכה להראות לי חוזה שכירות .
אם היא תגור בבית הוריה אני אצתרך לשלם מדור?
האם אני יכול
איציק,
לגבי ההליך הפלילי, אין לך קשר אליו למעט העובדה שייתכן ותוזמן למתן עדות. זהו הליך בו המדינה היא התובעת. כך שלך אין זכות ערעור וכויוצ"ב.
לגבי הרחקתה מהדירה, בית משפט יימנע מלהרחיק אישה מהדירה ויעדיף להביא אתכם להבנות ואולי אף להרחיק אותך.
זה לא משפיע על עניין משמורת הילדים. זה כן יכול להשפיע על זכאותה לקבלת כתובתה ,במידת מה.
אני ממליצה לך לפנות לקבלת ייעוץ פרטני כי המקרה מורכב יותר ולא ניתן לתת התייחסות ראויה און ליין.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר