אני פרודה שנה לגבר שהוא ומשפחתו היו מתעללים בי. יש לי ילדה בת 4 שגרה איתי בבית אימי (שגם היא קשת-יום), אני גרה אצלה, וכרגע אין לי הוצאות מדור. גם גן של ביתי הוא מסובסד מהעירייה (עיר בפיתוח) עלות של 1000 לשנה. אז שהמזונות הזמנים שפסקו הם כרגע 1400 ש"ח, מעט נורא.. דיון למזונות קבועים במרץ. האם יש טעם שאשכיר דירה ואמצא גן פרטי? האם זה יעלה לי את המזונות?
במקרה שאני משכירה ולאחר שנה חוזרת לבית אימי, שוב דמי מזונות יופחתו? אודה אם תתייחסי לשאלותיי תודהה
האמת בעייתי.
בימ"ש מאוד מתייחס למציאות הקיימת וחי בתוך עמו כך שבדר"כ קשה לעבוד עליו....
עדיף שאם יהיה בעתיד שינוי תחזרי לבקש מזונות גבוהים יותר ממקום אמיתי.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אני משכירה דירה כבר החל מחודש הבא. הדיון למזונות במרץ הקרוב. אני לא מתכוונת לחזור לבית אימי. האם ייקחו בחשבון דמי מדור למרות שעברתי חודש לפני הדיון? דמי מדור הינם 30% משכר הדירה או שבנוסף גם הוצאות על הדירה מיים חשמל וכו..?? תודה לך, את מקסימה!
סיוון שלום
ראשית חשוב לציין כי דמי המזונות שעל האב לשלם עבור הקטינה הם רק 30% - על כן טוב יהיה אם תעשי את חישוביך הכלכליים.
באם תחזרי לבית אימך- כמובן שלאב תהיה זכות לטעון להפחתה - שכן באם אין תשלום מדור- ברור שגם האב לא צריך לשאת במדור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר