שלום,
שאלתי היא האם כשמתגרשים ואישה מקבלת חצי מנכסיו של בעלה כהצעה מהשופט ,האם בנוסף היא יכולה לתבוע אותו על זה שהוא בגד בה ולדרוש את סכום הכתובה , את סכום הבלש וסכום עורכת הדין ?כי בהתחלה בעלי שיקר וטען שכל האשמות שלי בדבר המאהבת שלו לא נכונים ולכן נאלצתי לקחת בלש ועורך דין כדי לאמת את מה שחשדתי בו .
ואכן צדקתי הוא בגד .
שאלתי האם יש לי סיכוי לקבל בנוסף לחצי חצי את הסכומים אותם ציינתי .
תודה .
אשמח לתשובה
יעל שלום
לשאלתך - זה תלוי מהי ההצעה והאם היא כוללת הסכמה לגירושין וויתור על כתובה. בדרך כלל שמגיעים להסכם דרך בית משפט לא נפסקות הוצאות (עו"ד + בלש במקרה שלך) - את יכולה לנסות ולבקש להגיע להסכם שכולל את ההוצאות הללו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אם אני לא מסכימה לקבל את הצעת השופט ואני הולכת לתביעת רכוש האם כן יש לי סיכוי לקבל חצי חצי מהרכוש ובנוסף דמי בלש דמי עורך דין ודמי כתובה ??
יעל,
משהו לא ברור לי - מה כל כך מפתה בחצי - חצי? הרי זה מה שמגיע לך בכל מקרה? האם יש משהו חריג במקרה שלך שחצי - חצי זה מפתה?
אם אין שום פיתוי את בהחלט יכולה לקבל לא רק חצי חצי מהנכסים אלא גם לדרוש את כתובתך. אשר להוצאות עו"ד ומשפט דעתי כדעת עו"ד שמואלי.
עוה"ד מיכל זלינגר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר