אני 7 שנים + 2 ילדים בגילאי 2 ו 4
ברשותי דירה שבה אנו גרים כעת אנו בתהליך גירושים 10 חודשים למי תהיה שיכת הדירה לאחר הגירושים
האם האשה יכולה לתבוע את הדירה או ליגרום להוצאתי מהדירה
איציק
אם הדירה שלך ונרכשה לפני הנישואין אזי הדירה תישאר שלך.
אם במהלך הנישואין שולמה משכנתא עבור הדירה יכולה אשתך לדרוש החזר כספי בלבד.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
הדירה ניקנתה על ידי ועל ידי הוריי במזומן לפני הנישואין ואין משכנתא ורק כעבור מספר חודשים
הכרתי את אשתי.
אשתי הגישה נגדי תלונה על אלימות במשטרה ובבית המשפט אך למזלי הצלחתי לתעד את הארוע ולהביא הקלטות ותימלול בבית המשפט במסגרת מתענותי צו הרחקה חזרה בה מבלי להודות בדבר המשטרה חקרה והוחלט לבטל נגדי את התיק אולם הוחלט על ידי התביעה
המשטרתית להגיש נגדה כתב אישום על אלימות ותלונת כזב
האם יש לזה השלחה לגבי משמורת כתובה והאים אני
האם אני יכול לפנות אותה מהבית
להדגיש אני מאוד חושש מפניה ומה השלכות לגבי כתובה או מזונות
איציק שלום
ראשית כיום לבעל ולאישה זכויות שוות בתביעה למשמורת לאחר שהתבטלה חזקת הגיל הרך. משמורת הילדים נקבעת ע"י פקידת סעד ולפי שיקולים רבים- לרבות גיל הילדים, יחסיהם עם הוריהם ורצון הילדים.לגבי הכתובה- כרגע לפי הבנתי עדין אין הליכי גירושין. בכל מקרה עומדות לזכותך טענות בעניין. לעניין הדירה - באם רכשת את הדירה לפני הגירושין אזי היא שלך. לעניין הפינוי יש לבדוק מספר פרמטרים כגון זכאות האישה למזונות ומדור, עם מי נשארים הילדים ונשיאתך בדמי מדור באם הילדים יהיו במשמורתה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
אתה יכול להגיש תביעה לפינוי וסילוק יד אך אז אתה תצטרך לדאוג לה ולשלם עבור מדור חלופי.
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר