בן זוגי התחתן לפני מספר שנים בחול (אזרחית) וכאשר רצה להתגרש נאמר לו ששם (באיטליה) יש להמתין 3 שנים מהרגע שמחליטים על פרוד,להתגרש והוא הגיע לארץ והכרנו ומיכוון שכל מיני דתיים אמרו לנו שזה לא נחשב נשואין אז התחתנו ברבנות וכאשר באתי למשרד הפנים אמרו שהוא רשום נשוי ואני לא יכולה לא להרשם עד שהוא לא יביא מסמכי גרושין מאיטליה,מה דקרה זה שאני רשומה רווקה בת.ז,עכשיו אנחנו מתחילים תהליכי גרושין ומכיוון שסגרו את מקום העבודה שלי יומיים לפני ה"פיצוץ" בנינו ,אז הדבר הראשון שניגשתי לעשות זה להגיש עצמאית בקשה למזונות אישה בבית דין רבני,כי יש לי תעודת נישואין, על מנת שאני אוכל לשלם את השכירות על הדירה, והמזככיר בבית דין אמר לי שמיכון שאני רשומה רווקה אז יהיה דיון אבל אני לא אקבל כלום, האם זה הגיוני..??? יש לציין שלא מרדתי או בגדתי.
דנית
ראשית ,אני סבורה שטעית שהגשת תביעה למזונות הילדים לבית הדין - הם פוסקים מאוד נמוך.
אני סבורה שאת חייבת לעצור מייד את פעולותיך העצמאיות, ולפנות לקבלת הדרכה וייעוץ מעו"ד בתחום.
אינך פועלת נכון, וגם מה שאמר לך המזכיר אינו נכון - הרי יש לך כתובה.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר