שלום לכן..
רציתי לברר אם לילדים לא בא לבוא
אליי בטענות של משעמם ,או שלא מתחשק להם ,או שלא רוצים ללכת לסבתא ,או למה אני מפריד ביניהם כשהם רבים ...או שהם קמו בבוקר ללא מצב רוח ...או כל מיני טענות קנטרניות בעידוד גרושתי ואחרי שהסיתה אותם שנים קודם לכן...אגב הילדים בני 11 ...ואמרתי שאני לא מסכים לוותר להם או עליהם אז בכוונתה ללכת לביה"מ להוציא צימצום הסדרי ראיה כי אני לא מתחשב בריגשותיהם ומה עם הרגשות שלי. לציין שאני רואה את ילדיי פעמיים בשבוע וזה היה יותר וכל שבת שניה..כבר כמה שנים ברציפות באופן קבוע מאז שהתגרשנו. ואני רציתי לבקש הרחבת הסדרים..כמה שזה אבסורד...וכואב...
האם אפשרי לבקש הרחבת ההסדרים
באותו מעמד בביה"מ...והאם זה אפשרי מבחינתה..פשוט לא להאמין..טימטום במקום להעריך...
שחר,
ראשית ביהמ"ש במצב כזה יכניס עו"ס לתמונה שתבחן באמת את המצב בכללותו - מה רצון הילדים, מה רצונך ומה רצון גרושתך.
מאחר ואין תלונה ממשית אלא מן "פינוקים" של הילדים , אני משערת שהמצב יישאר לעמו דעל כנו.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר