שלום רב,
אני גרוש + 2 ילדים בני 7 ו 10. גרושתי גרה עם ילדי לידי אבל במקור היא מפתח-קווה מרחק של 55 ק"מ מאיפה שאנחנו גרים היום.
בהסכם הגרושים נכתב שכל עוד היא גרה לידי אני נותן להם לגור בבית המשוטף ואנחנו משלמים את המשכנתא חצי חצי. מעבר לזה אני משלם מזונות של 3000 ש"ח כל חודש.
הסכמי הראיה הם פעמיים בשבוע ימים ב' ו ד' מהשעה 16:00 עד למחרת בבוקר הם אצלי וכל שבת שניה מיום שישי עד ליום א' בבוקר.
כמובן שבחגים ובחופשים חצי חצי.
בפועל מעבר לזה שאני לוקח אותן לפי הסדרי הראיה אני גם מפזר אותן כל בוקר בבתי הספר שישה ימים בשבוע וזה מרצוני ובשבתות שבהן הם לא נוסעים לסבתא בפ"ת אני גם לוקח אותן לארוחת הערב של יום שישי אצל הורי אפילו שזה לא השבת שלי איתם.
בימים האחרונים גרושתי התחילה לדבר על כך שקשה לה רחוב מהמשפחה שלה ושהיא מאוד בודדה ולכן היא רוצה לעבור עם הילדים לפ"ת.
שאלתי היא האם יש לי סיכוי למנוע ממנה לעבור לפ"ת? כמובן שאם צריך לגשת לבית משפט אני אעשה זאת, רק שאני לא יודע האם בית המשפט ימנע ממנה לאור זה שהמרחק גדול והזמן שהילדים יראו אותי ירד ממה שכתבתי לכמה שעות שבועיות ולילה אחד באמצע השבוע.
תודה
א.מ
שלום,
האם ההסכם שלכם מתייחס למקרה בו הגרושה והילדים עוזבים את הדירה המשותפת?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
לפי מה שאתה אומר, למה שלא תבדוק אפשרות להעביר את המשמורת אליך עם זכויות ביקורים אצלה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר