שלום רב,
התגרשתי לפני חצי שנה ואני בקשר עם גבר פרוד. כעת הוא חי בדירה שכורה ופרודתו גרה בדירתם המקורית (הם סיכמו שהבית ימכר לאחר שחרורה של בתו מהצבא), הוא בא לי אלי מידי פעם בערבים, ישן אצלי אחת לשבועיים כשהילדים שלי אצל הגרוש שלי. שכנים ראו אותו מדי פעם אצלי והילדים שלי מכירים אותו היטב מהביקורים שלו אצלנו. היינו מספר פעמים בנופשים עם הילדים. האם הוא יכול להחשב כידוע בציבור?
אני חוששת משום שהדירה רשומה על שמי ועל שם הגרוש (עדיין לא העברתי את הדירה על שמי למרות שכך רשום בהסכם הגירושין, שהדירה הועברה על שמי בהסכמת שנינו.
השאלה שלי האם בן הזוג הנוכחי שלי יכול להחשב כידוע בציבור והאם הוא יכול לדרוש זכויות כלשהן?
קרן שלום!
במסגרת הפורם לא ניתן לענות על שאלתך ולהסביר לך את המבחנים שעושה בית המשפט על מנת לקבוע האם אתם ידועים בצבור או לא בכל מקרה ידועים בצבור צוברים זכויות ובמידה ויש בכוונתך לקיים מערכת זוגית כזו הרי שרצוי שתחתמו על הסכם שישמור על זכויותיך .
לייעוץ פרטני תוכלי לפנות לאתר שלי
בהצלחה בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר