היי,
אני חוזרת על שאלתי משום שלדעתי לא הבנתם את המצב לאשורו.
אני כרגע במאבק משפטי עם בעלי בתיק גירושין בבית הדין הרבני.
בהמלצת חבריי פניתי למשרד עו"ד שייצג אותי בשל המוניטין שיש לו כמשרד מקצועי. העניין הוא שהמשרד נמצא מרחק רב מהעיר שבה מתנהלים הדיונים, ובשל המרחק הרב אני משלמת סכום יקר יותר מהמקובל בשוק עבור כל דיון.
לצערי, קרה כבר יותר מפעם אחת שאנחנו מגיעים לדיונים והדיון מתבטל הגלל בגלל הרכב חסר של הדיינים..
בהסכם שלי עם עו"ד, אני אמורה לשלם על כל דיון. לא ירדנו לרזולוציה של פירוט האם דיון משמעו דיון משפטי בבית הדין או שעצם ההתייצבות מזכ אותו בדיוק כמו בדיון פעיל. כל זה נובע מהעובדה שבמועד קביעת החוזה לא הייתי מודעת לאופן ההתנהלות ולאפשרות שדיון עלול להתבטל ולא מודיעים לי על כך מראש.
ברור לי שמגיע לעו"ד שכר טירחה כלשהו אולם לדעתי לשלם לו כחצי מהמשכורת שלי על דיון שלא התקיים (שזה הסכום שקבענו) זה מוגזם..
מנגד אני חוששת להתווכח איתו על משום שחשוב לי שהוא ייצג אותי נאמנה בתיק הגירושין...
מה עליי לעשות ?
מה מקובל לעשות במקרים כאלו ?
רינה שלום,
הייתי מנסה לדבר עם עו"ד ולומר כי לא דומה יום או חצי יום המתבזבז על דיון והוכחות לבין הזמן הקצר בו השקיע העו"ד כאשר הדיון מתבטל. לטעון כי התנהלות זו הינה ניצול לרעה וחוסר תום לב וכי תפני בנדון ללשכת עו"ד.
יחד עם זאת יהיה חשש כי לא ימשיך ליצגך עקב חילוקי הדעות, בקיצור לשיקולך
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר