שלום רב,
בעלי רוצה להיתגרש ואני לא מעוניינת עכשיו בגירושים מכיוון שיש לנו שני ילדים מדהימים ילד בן 3 ותינוקת בת 4 חודשים ואני לא אשרוד לבד לא כלכלית ולא בטיפול השותף ולא מעוניינת להישאר לבד.
המצב בבית בלתי ניסבל, היחסים עם בעלי הפכו להיות מאוד אלימים מבחינה מילולית ולעיתים אפילו מגיע לדחיפות מצדו.
הוא עזב את הבית, ברח לאמא שלו והשאיר אותי עם שני הילדים ללא שום עזרה,עם לילות ללא שינה ותיפקוד מלא במשך היום, מאיים עלי בניתוק אספקת דברים בסיסיים כמו תשלום השכירות, חשמל וכו.... שלא לציין שאני צריכה להיתחנן לקניות בסופר, מזל שאני מניקה... הוא לא עונה לטלפונים ובקיצור עושה לי את המוות. אני נורא מיתקשה, אני ממוטטת נפשית ופיזית ומישתדלת לשמור על אווירה רגועה על יד הילדים למרות שזה מאוד קשה ואני פשוט מטפלת בהם ובוכה תוך כדי.
אני לא עובדת, היתפטרתי מעבודתי בכדי לטפל בקטנה והשיקול היה שאני אשאר איתה עד גיל שנה בבית כמו עם הבכור.
היחסים נהרסו כאשר הבן הבכור נולד ומאז היו המון עליות וירידות, מאז שנולדה הקטנה והמצב הפך להיות גיהנום וממש לא ניתן להמשיך הלאה.
אז אני קרועה, מצד אחד אני לא אוכל למשוך עוד הרבה זמן לבד עם שני ילדים ואז אני בעצם מנסה להחזיק את בעלי פה די בכוח .זו כבר הפעם ה 100 ניראה לי ב 5 שנות נישואים שהוא עוזב את הבית לאמא שלו ונוטש אותי לבד, זה היה כך עם ילד אחד ועכשיו גם עם שניים...
היום קיבלתי בדואר זימון לדיון בבית הדין הרבני, אני מבינה שאני די בבעיה.
אני לא רוצה להיתגרש ותהייה לי בעיה להגיע לדיון עם תינוקת קטנה שיונקת וחוץ מזה אין לי רכב וגם לא רישיון ובית הדין הרבני רחוק מאיתנו.
מה קורה במצב שאני לא מגיע לדיון? איך אני מונעת מהתקדמות הגירושים? אני ממש לא מסוגלת להיתמודד כרגע ובכלל עם גירושים, אין לי שום עזרה, אני די לבד. תודה
צביה שלום,
המלצתי המשפטית הינה להגיש בקשה לשלום בית בבית הדין הרבני .
בנוסף להגיש תביעת מזונות אישה ומזונות ילדים בביהמ"ש למשפחה- מה שיעזור לך להמשיך ולכלכל את ילדיך ואותך!!!
אין ספק כי הינך זקוקה לליווי משפטי, לקבלת עזרה וסיוע משפטי תוכלי לפנות אלי, הפרטים מופיעים באתר.
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
מה קורה במידה ואני לא מגיעה לדיון?
אני מחמירה את המצב?
צביה שלום,
יובהר כי תביעה לשלום בית זו טקטיקה לעקב את הגירושין ולקבל א- מזונות אישה, ב- לקבל סעד של מדור ספציפי על הדירה ולמנוע פירוק שיתוף. אגב ואולי אף שלום הבית יצלח.
ולשאלתך אם לא תגיעי לדיון ניתן לבקש צו הבאה שיבוצע ע"י משטרת ישראל.
פעם אחת זה אולי בסדר אח לא לנצח.
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר