שלום!
ברצוני לשאול אימי מזה 7 חודשים נמצאת בקומה לאחר ארוע מוחי.ומזה 20 שנה חייה עם בן זוג.לציין כי אימי אלמנה וגם הוא.לאימי ישנה דירה שכיום בן זוגה מתגורר בה שנירכשה הרבה ליפני שהכירה אותו(עוד שאבי הביולוגי היה בחיים)הדירה רשומה על שם אימי ואף מוצהרת בטאבו.אני על סף גרושין וחושבת לחזור לבית אימי בדרישה שהוא יפנה את הדירה כיוון שיש בבעלותו דירה משל עצמו והוא יחיה בה ואני בבית אימי.גיששנו קצת עם עורכי דינים ונאמר לנו שמה שהיה בבעלות אמא ליפני שהיא הכירה אותו אוטומטית עובר לילדייה.האם זה נכון???ובכלל אם הוא מתעקש איזה זכויות יש לו??הוא יכול לא לפנות לי תדירה למרות הסכמת כל האחים שלי???הוא החל לדבר על זכויות מה שלא היה בעבר.בנוסף חשוב לציין שאמא עודנה בחיים.
על תשובתכם המהירה אודה!!!!
אפרת,
ראשית נראה לי שאני ואת דברנו בעבר בטלפון והשיחה נגדעה בשל אילוצי הרגע.
לאותו אדם יש טענות של ידועים בציבור .דהיינו, כל עוד אמך בחיים , הוא ידוע בציבור שלה ועליו נטל ההוכחה להראותמה צברו יחדיו - אם בכלל נצבר.
לגבי הדירה, אין ספק כי היא רק של אמך.
יש להוציא לו מכתב הדורש את פינויו,ואם לא יפנה אזי תביעה לסילוק יד.
עם יטען לזכויות מאימא תדרשו להשיב לו ורק אם יצליח יקבל משהו אל תשכחו שגם לאימא מגיע ממנו באותה מידה...
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר