האם פנייה לבימ"ש למשפחה מחייב פניה ע"י עו"ד מייצג או שאפשר לפנות לבד ללא מעורבות של עו"ד.
בפרט כשמדובר על חלוקת דירה, תכולת בית, ח-ן בנק ומכונית פרטית.
גידי ,
שאלתך דומה - האם כדאי להתחיל בטיפול כימוטרפי כשידוע לי באופן ברור סוג הסרטן...?!
אם תלך בלי ייצוג, ואינך מכיר את החוק, במיוחד שחוק יחסי ממון שונה באופן עקרוני ב - 11/08' אולי לא תדע להגן על זכויותיך...
לפעמים אם חוסכים אח"כ זה עולה הרבה יותר
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
מיכל, ראשית ההדמייה שעשית היא לא לעניין. במיוחד לא כשזה נכתב למי שבדיוק בימים אלה נמצאת בסדרה של טיפולים.
שנית, נראה לך שמישהי יכול לעשות טיפול כימוטרפי באופן עצמאי? כנראה שאת לא יודעת על מה את מדברת. וככול שזה מדובר במחלת הסרטן, אני מאחלת לך שגם לעולם לא תדעי.
בואי נאמר שאני מכירה את החוק, ואף את השינוי העקרוני מ 11/08. מה אני כבר יכולה להפסיד?
לסיכום, שאלתי הייתה פשוטה מאד, האם פנייה לבימ"ש למשפחה מחייב פניה ע"י עו"ד מייצג או שאפשר לפנות לבד ללא מעורבות של עו"ד. ועל שאלה כזו אפשר גם לענות בכן או לא. ואין צורך בהדמיות והצגות של רווח או הפסד. אני מבינה שתשובתך היא שכן, שאפשר לפנות לבד וללא עו"ד מייצג.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר