לפני 8 שנים אשתי ביקשה להתגרש, אושר הסכם גירושין בבית משפט לענייני משפחה שבו וויתרתי על החלק שלי בדירה למען הילדים (במקום מזונות). לאחר חצי שנה עשינו שלום בית בבית דין הרבני ומאז חזרנו לגור ביחד. ביקשתי אז גם מאשתי שנבטל את ההסכם אבל לא הסכימה. הזוגיות שלנו שוב במצב לא טוב כבר הרבה זמן ואני מפחד שתגיש לרבנות את ההסכם שאושר על מנת לקבל גט. 2 מהילדים שלנו כבר מעל גיל 20 וילד בגיל 14. שאלתי האם אני יכול להגיש תביעה חדשה ברבנות לאור העובדה שחזרנו לגור ביחד ומכניס כל חודש את המשכורת שלי לחשבון המשותף שלנו ב7 שנים האחרונים?
טום חג שמח,
בעקרון ,יש לך הסכם בעל תוקף של פסק דין. מצד שני, שניכם בהתנהגות שלכם בטלתם את ההסכם.
יש מקום להגי שתביעה לביטול ההסכם דווקא לביהמ"ש שם הוא ניתן. אם זה יסתבך ולא יצלח, למרות שסיכוייך מאוד טובים בעיני, תמיד תוכל לדרוש תביעה כספית על כל המימון שנתת במהלך 7 השנים בהם הכנסת את משכורתך ולתקוף ממקום כספי...
ניתן לחשוב על עוד רעיונות יצירתיים אך זאת רק למול עו"ד שישמע את כל סיפורך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר