יש לי בן בגיל 4 וכשאנו הולכים לחמותי ויש שם גם את הילדים של גיסתי - אז הילדים מתחילים לריב (כמו בכל משפחה בין אחיינים...), אלא שכאשר בני מעצבן את ילדי גיסתי ומציק להם, אז גיסי וגיסתי מרימים עליו ידיים (פעם סטירה ביד, פעם צביטה בלחי- כך בערך 4 פעמים אם לא יותר...). הערתי לגיסתי על כך שלא ירימו ידיים על בני ושיחנכו רק את הילדים שלהם. האם פעלתי בסדר? בנוסף מדוע לדעתכם בעלי לא רצה הוא בעצמו להעיר לאחיו וגיסתו על כך למרות שביקשתי ממנו שוב ושוב הוא טען "שלא נורא", "ושלא התה צביטה חזקה" וכו' - זה הגיוני שכך בעלי יענה לי על מצב זה וכשהערתי להם הוא יעשה לי פרצופים ויצעק עלי ליד גיסתי?
בנוסף אחת לתקופה מסוימת בעלי מתפרץ באלימות מילולית על הילדים ולעיתים בודדות עלי מה לעשות בנידון? שכן הוא משתמש במילים גסות וכל פעם הוא מבקש סליחה שוב ושוב אך המעשה חוזר שוב לאחר כמה חודשים.
שלי שלום,
אכן אלימות ובפרט כנגד ילדים היא חמורה ואיננה מקובלת ומנוגדת לחוק!!!
יחד עם זאת, אינני ממליצה עדיין להגיש צווי הגנה או הרחקה היות וזה מעשה דרסטי אשר עלול להחריף את המתח במשפחתכם.
הייתי ממליצה על פנייה במישור הטיפולי .
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר