היי ,
אני נשוי פרק ב' , יש לי ילדה מנישואין קודמים אני משלם מזונות כמו שעון שוויצרי, החוזה גרושין שלי הוא אחד הדפוקים לכל הדעות , גרושתי אחת לכמה זמן מעבירה לי הפרשי הצמדה מוסכם בחוזה , בנוסף לכך היא דורשת הוצאות נוספת כגון טיפולי שיניים , קניית משקפיים , ייעוץ עם רופא ממוחה (כמובן שהכל לילדה) על החוזה המזונות כוללים הכל פרט לטיפולי חירום והוצאות חריגות ,
השאלות שלי הם:
*מה קובע מה זה הוצאות חריגות?
*האם אפשר ללכת ולפתוח חוזה מחדש?ובמה זה כרוך? ומה סדר גודל העלויות של דבר כזה?
אני פשוט חסר עונים.
אודה לתשובה בהקדם...
km שלום,
למצער, לא תוכל "לפתוח" את ההסכם.
יחד עם זאת יש לקרא את לשון ההסכם. בדר"כ יש סעיף כי הוצאות רפואיות אשר אינן מכוסות ע"י ביטוח בריאות חובה, יתחלקו ההורים באופן שווה. באם טיפולים אלה מקבלים מענה דרך קופ"ח , אינך צריך להוציא הוצאה זו.
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שאלה נוספת היא:
האם הצמת המדד למזונות שנעשה כל שלושה חודשים, האם יש לשלם באופן קבוע או באופן חד פעמי , ואני יסביר,
אם אני צריך לשלם כיום כ2000 ש"ח מזונות, וההצמדה לשלושה חודשים האחרונים עומדת על תוספת של כ100 שקלים(לצורך העיניין) האם אני ממשיך לשלם 2000 ש"ח רגיל ונותן צ'ק על סך 100 ש"ח בנפרד או מוסיף את ה100 ש"ח באופן קבוע למזונות וכך המזונות גדלו להיות 2100 ש"ח לכל חודש?
אודה לתשובה בהקדם...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר