אז ככה בית הדין קבע הסדרי ראייה ביום חול אחד ל3 שעות +סוף שבוע שני כולל לינה.האב מרבה להבריז ואילו האמא נתקעת ביום הזה עם הילדים בזמן שהיא צריכה להיות בעבודה. פקיד הסעד הממונה על הסדרי הראיה מתעלם מהעובדה כי האב מבריז קבוע מהסדרי הראיה (7 הברזות מתוך 10 הסדרי ראייה בחודשיים) ואילו טוען כי הוא ימליץ על המשך הסדרי ראייה . זו חוצפה! הוא לא מקשיב כי האבא לא מגיע בכלל ועוד אומר לי דיברתי עם האב והוא אומר שהוא יגיע מחר לראות את הילדים.מגיע מחר והאב לא מגיע זה פשוט בדיחה איך האב משחק במערכת ואני לא יכולה לעשות כלום!!יש לציין כי ילדיי קטנים מאוד ונמצאים בגיל קריטי מבחינת ריחוק וקירוב פתאומי (גילאי שנה ו4 ובן 4 וחצי).כמו כן פתאום פקיד הסעד אומר לי כי אולי אני יביא את הילדים למרכז קשר. אמרתי לו כי מרכז הקשר רחוק מאוד מביתי ואין לי אוטו ואני עובדת מאוד קרוב לזמן ביצוע הסדרי הראייה והוא אומר אוטו זו לא הבעיה. אז מה אתה רוצה שאני ירוץ באוטובוסים עם 2 ילדים קטנים? זה מה שיפתור את ההברזות של האבא? למה שהאבא לא ימשיך להגיע לקחת את הילדים מהבית. למה אני אמורה להענש ולרוץ איתם ברחובות כדי להגיע למרכז קשר. אבל גם לזה הוא לא מתייחס פקיד הסעד. האם יכולים להכריח אותי להביא את הילדים למרכז קשר?מה לעשות ???אני כבר נואשת מפקיד הסעד ומהאבא שמשחק בכולנו.
מימי
לא ברור אם הגשת הליכים בביהמ"ש.
את יכולה לתבוע על הפרת הסדרי ראיה ומתן קנס כספי על כל הפרה שתתקים בעתיד וכן השבת הוצאות על העבר.
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר