שלום,
ברצוני לדעת, אם ניתן פס"ד בבית משפט ועדיין לא התגרשו ברבנות. האם ניתן לחזור לבית משפט עבור דברים שלא נתבעו ולא דנו בהם?.
אני מכינה תביעה לדברים הללו, אבל מחפשת חומר משפטי שיתמוך באפשרות הזו. מאחר והצד השני מתנגד לחזרה ,ומבקש דחיה על הסף. לא יכול להיות מצב שאני יפסיד זכויות עקב כך שלא הועלו בתביעה ובדיונים.
אנא תעזרו לי.
תודה
ענת שלום.
אומנם בכדי לתת תשובה מדויקת יש לעיין בכתבי הטענות שבהן דנתם. יחד עם זאת ובאים לא דנתם בכל הזכויות, תוכלי באופן עקרוני להגיש תביעה בגינן.
אם הגעתם להסכם גירושין שניתן בו תוקף פס"ד, אולם לא נכללו בו עניינים מסוימים, תוכלי כאמור לתבוע סעדים אשר לא נכללו בהסכם.
לעניין הטענות המקדמיות, עו"ד מנוסה יהדוף אותן.
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
ענת שלום.
אומנם בכדי לתת תשובה מדויקת יש לעיין בכתבי הטענות שבהן דנתם. יחד עם זאת ובאים לא דנתם בכל הזכויות, תוכלי באופן עקרוני להגיש תביעה בגינן.
אם הגעתם להסכם גירושין שניתן בו תוקף פס"ד, אולם לא נכללו בו עניינים מסוימים, תוכלי כאמור לתבוע סעדים אשר לא נכללו בהסכם.
לעניין הטענות המקדמיות, עו"ד מנוסה יהדוף אותן.
בברכה,
עו"ד רונית ויגלר.
אותי למקורות שמאפשרים חזרה לבית משפט. יש לציין שאני עושה זאת כשיש לי עו"ד והוא טוען שלא ניתן יותר לחזור לבית משפט-גם על דברים שלא נתבעו ושלא דנו בהם.
הוא לקח כסף ואמר שניתן והיום אומר שאין דבר כזה.
אני זו שהגשתי את התביעה על הדברים שהשופטת במפורש כתבה בפסה"ד שלא דנו בהם ולכן היא לא פוסקת בהם.
שוב הרבה תודות. אני צריכה הפניה למקורות משפטיים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר