יש לי שני ילדים מחוץ לנישואים מאותו אב, האב משלם מזונות קבועים מידי חודש בית המשפט קבע בהסדרי ראיה פעמים בשבוע משעה 16:00 עד 19:00 ושישי שבת אחת לשבועיים, אך לצערי האב לא עומד בהסכם לפעמים מגיע פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועים ,ולפעמים פעם בחודש דבר שגורם לילדים תסכול ובלבלול רב. האם אני יכולה לעשות משהו בנדון? ניסתי לדבר איתי אך לשווא תשובתו היתה "גשי לבית משפט" האם אני באמת יכולה לעשות זאת, במידה ואני מוותרת על דמי המזונות האם אני יכולה למנוע את המפגשים של פעם בחודש שהוא מופיע , וגם שהוא מופיע הוא לוקח אותם פחות משעה. מה ניתן לעשות בנדון?
לשימרית שלום
לדעתי אינך צריכה לוותר על מזונות הילדים נהפוך הוא את יכולה להגיש תביעה למזונות בעבור הימים שהאב אינו בא לקחת את הילדים וההוצאות שלך בגין זה גדלות .
לגבי הסדרי הראיה , רצוי שהאב כן יהיה בקשר עם הילדים לטובת הילדים לכן על מנת לייצב את הסדרי הראיה ניתן לפנות לבית המשפט בעניין
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר