היי, רציתי להיתעייץ בעיניין מסויים אין לי את ההגדרה שלו מישום שחדש לי התחום , הכרתי מישהו מס ימים קיימנו יחסים הא אמר לי שלי אין מה לידאוג שהא עקר לאחר חודשיים מצאתי את עצמי מקיאה בחילות וכל העיניין להפתעתי בבדקה ביתית גילתי שאני בהריון נישארנו בקשר טלפוני של ידידות לפניי הגילוי וזהו אני הבהרתי שאני לא רוצה קשר היתקשרתי אליו לדעת מה פשר העיניין שלו בתור עקר הא כמובן שמח הגיע אליי אמרתי לו שאני אשמור על התינוק אבל אין מצב להיתחתן אין לי כלום אליו לאחר נסיונות שלו להיות איתי ניכשלו התחיל לאיים בהודעות על התינוק אני העשה לך מה שעשיתי לגרושתי וזה ממש לא נכון בנותיו התאומות נעשו בטיפול בנישואיו ,והם לא אצלו הן באות פעם ב
בכל אופן אני פעם ראישונה אימא זה בא בהפתעה נאלצתי לעזוב עבודה בקיצור שאלתי הוא יכול לידרוש בדיקה ללא הסכמתי גם עם אני לא רוצה מימנו כלום מה קורה עם זה הא לא נשוי לי או היה ר'ק פעם אחת איתי יש לו זכות.
לינוי,
בקרון בגלל שאינכם נשואים הוא יכול לדרוש בדיקת רקמות ואם הוא האבא אז גם הסדרי ביקור.
קחי זאת בחשבון.
אם את לא מסתדרת עמו, ואת עדין בשלב מוקדם של הריונך קחי את הדברים במסגרת שיקוליך.
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
לינוי שלום,
שאלתך/פנייתך מפתיעה אולי משום שגילך נסתר מסיפורך אך כל בר דעת היה מזהה במקרה דלעיל אלמנט של חוסר אחריות בעיקר כלפי הילד שיוולד.
להפוך אדם לאב בעל כורחו מסטוץ של לילה יש לכך השלכות מרחיקות לכת בעלות משקל שאינן ניתנות לתיאור.
אם את אישה צעירה ובריאה הייתי מייעץ לך לעשות חשבון נפש אמיתי ולקחת במערכת השיקולים את כל מה שציינתי לעיל כי לא מדובר בקניית חיית מחמד - ולא מן הנמנע שתיעזרי בייעוץ מקצועי כגו' פסיכולוג.
כל אב שטוען לאבהות זכאי לבקש מביהמ"ש שיכריז על אבהותו דבר הטומן בחובו גם זכויות וגם חובות וכל זה בראש ובראשונה עפ"י עקרון טובת הילד שזכאי לשני הורים וזכאי לדעת מיהם הוריו.
במקרה של תביעה לאבהות אין צורך באמא, התובע הוא האב והנתבעים הם האמא והאפוטרופוס הכללי האמון על שמירת זכויות הילד.
קחי לך עוד דקה למתחשבה.
חג שמח,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר