אני חסרת ונים לגבי מצבי ואיני יודעת איך לפעול ...
נשמח לייעץ לך , ואולם מה שאלתך?
הסיפור שלי כזה.. עד לחודש יולי גידלתי את שני הבנים שלי כיום בני 6 לבד.. אני בעלת כ 70% אחוזי נכות ועשיתי כל שביכולתי שלא יחסר להם דבר
לאחר שהגשתי תביעת מזונות לאחר של שנתיים בהם אביהם לא נשא ולו בש"ח ולא נטל חלק בחייהם התחיל הוא בהתאם לפסיקה ובעקבותייה להסכם לשלם סך של 2800 ש"ח מזונות הסכם זה החזיק מעמד כ 10 חודשים לאחרם החליט שהוא אינו מוכן לשלם עוד והוא רוצה לגדל אותם מחודש ינואר 2010 ועד לחודש יולי עשה הוא כל שביכולתו להתיש אותי בעיקר נפשית עד כדי התמוטטות והביא אותי למצב שלא היה לי איפה לגור עם בניי שכן לא יכלתי עוד לעמוד בעלויות ובהחזקת דירה בה חיינו .. בחודש יולי הם עברו לחיות אצלו לאחר שלא נותר לי איך לכלכל אותם עוד והחובות הצטברו עד מעל לראש
הוא לא מניח לי כל התקופה הזאת בהתחלה בניסיונות חזרה לחיים משותפים ולאחר שסירבתי החל בטלפונים מאיימים ובתלונות שווא במשטרה והכל על מנת למנוע ממני לראות את הילדים ו/או לקחת אותם שכן עד להגשת התלונה לא היה בידו כל צו למשמורת כזו או אחרת..
היום ישבתי עם עו"ד מטעמו כדי לנסות וליישב את עניין המשמורת מבלי לגרור אותי ו/או את הילדים לביהמ"ש - החלטתי לא להילחם בו יותר בגידול שלהם שכן המלחמה לא תיפסק לעולם ובשיא הכנות אני עייפה מאוד מזה ועל סף התמוטטות אני מרגישה שכל רגע אני עומדת לאבד את השפיות אני מחזיקה את עצמי בכוח ולא כל כך יודעת לאן ומה לעשות
עו"ד מטעמו החלה לדבר על המשמורת ותכף קפצה למזונות שדרישתו למזונות ממני היא כ-3000 ש"ח כאשר קצבת הנכות שלי היא כ2200 ש"ח ובחודשים בהם אני מרגישה טוב יותר ועובדת אני משתכרת סך נוסף של כ 2500 בהנחה שלא איבדתי את מקום עבודתי עקב אשפוז בשל בעייתי הרפואית
אני בקושי מחזיקה את עצמי היום מבחינה כלכלית היא הטיחה בי שהחוק אומר שאני חייבת לשלם לו 1300 ש"ח לכל ילד -
כאשר נכון לרגע זה מחודש ינואר עד לחודש יולי בו הם אצלו הוא לא שילםמזונות
מה אני עושה או מה החוק אומר אני לא יודעת ואני על סף ייאוש .. אם יש איזשהי דרך בה תוכל לייעץ לי או לעזור אני אודה לך מאוד ומכל הלב תודה רבה מראש נטלי שקד
נטלי,
את במצבך ממש לא תהיי מחוייבת בהשתתפות עבור מזונות ילדייך. למעלה מכך, יש שופטים שאף יחייבו אותו לשלם לך דמי אירוח ,כאשר הילדים יבואו לבקר אותך.
עורך הדין שלו עושה לך מניפולציות זולות.אל תכנעי.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר