שלום מה קורה במקרה שהאם, עוברת לעיר אחרת, רחוקה כ שעתיים לערך מהעיר הנוכחית . ומצפה שאגיע באמצע השבוע וכן בסוף השבוע כדי לאסוף את הילדים ? יש לציין ששעות העבודה שלי הן עד כמעט חצות בכל לילה, ובאמצע השבוע - בכדי לקיים הסדרי ראייה תקינים, אני והילדים נפגשים בכיף ולאחר מכן, אני חוזר לעבודה. איך אני אמור לקיים את הסדרי הראיה האלו כשהם יגורו כל כך רחוק ממני ?
טומי היי, ראשית רק להגיד כל הכבוד על השם גם לבן שלי קוראים טומי וזה די שם נדיר.
ולעניינו, אתה לא חייב להסכים למעבר מבלי להגיע להסדר חדש לגבי ראיית הילדים!!! כלומר, אשתך, אם בוחרת לעזוב אפשר בטוב ואפשר גם דרך בימ"ש , שהיא תשתתף בנטל של הבאת והחזרת הילדים...
גיל הילדים גם הוא חשוב, האם יכולים לנסוע לבדם בתחבורה ציבורית ?רכבת למשל?!
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
במקרה כזה, ובמינימום חיכוך עם האישה לטובת הילדים, עליך להגיש בקשה דחופה לשינוי הסדרי ראיה לביהמ"ש כשאתה טוען שם שהאם באופן חד סיטרי עברה למקום אחר "באישון ליל" מה שמקשה עליך לקיים את הסדרי הראיה ואתה מבקש ששירותי הרווחה יבחנו מעבר זה וימליצו על הסדרי ראיה שמתאימים לשינוי הדמוגרפי.
חג שמח,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר