2 שאלות:
קיבלנו הסדרי ראייה בתוקף מבית הדין אחרי סקירה של פקיד סעד בבית הוריו של האב כי הילדים הינם קטנים בני:1,4. האב הסתכסך עם משפחתו ואין לו בית וכרגע אין לו ליאן לקחת את הילדים .מזה פעמיים הוא לקח את הילדים לבתים זרים ושונים של אנשים לא ידועים והילדים ישנו על הרצפה או במקום בלתי ידוע מה אני עושה עם זה ? ביקשתי הפסקת הסדרי ראייה מידי אבל ברבנות עד שזזים לוקח זמן ובינתיים האב ממשיך לטלטל את הילדים לבתים שונים. האם אני יכולה להגיד במשטרה כי האב מפר את פסק הדין כי זה כפוף לבדיקת פקיד הסעד בבית ההורים ועכשיו אין בית ההורים?
2. בשבוע הבא יש לי דיון ברבנות על הגירושין. בעלי טען גירושין בעילות מגוחכות כמו לא מבשלת לא מקיימת יחסיי אישות (מגוחך עזב שהייתה לנו תינוקת בת 4 חודשים)ואני טענתי לשלום בית . זה היה לפני חצי שנה. לפני זמן מה גיליתי כי בעלי עבר לגור עם בחורה גרושה והילד שלה מיד עם עזיבתו את הבית שלנו. הם מסתובבית חופשי בציבור כולם מכירים אותם כזוג ואפילו הילד שלה קורא לבעלי אבא. אני רוצה לתבוע כתובה.אני חייבת הוכחות מצולמות? אין לי כסף לחוקר פרטי. ועניין הזוגיות שם ידוע לכולם זה לא בסוד. מה אני יכולה לעשות בנידון?( יש לציין שבעלי כנראה מתגרש סדרתי הוא גרוש פעם 1 עם 2 ילדים ועכשיו ממני גרוש פעם 2 עם 2 ילדים.)
מירב חג שמח,
א. נראה לי שאת חייבת לקחת ייצוג אפילו מטעם המדינה אך את חייבת ייצוג.
ב. לגבי הסדרי הראייה, אם הוא לא מקיים את החלטת ביה"ד ייתכן ויש מקום לא למסור לו את הילדים עד להחלטת ביה"ד או לבדיקת פקידת הסעד.
ג. אם הוא בוגד בך - מגיעה לך הכתובה. צריך להביא ראיות חותכות לכך. ניתן להסתפק בשני עדים שראו אותו עם אחרת.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר