שלום רב,
חייתי שלוש שנים עם גבר גרוש . יחסינו הסתיימו בהסכם פשרה בו הוא מודה בהולכת שולל, יצירת מצג שווא וחוסר תום לב .
לצערי, נפלתי בפח שטמנו לי והסכמתי להיות הצד שמנסח את המסמך המסתיים בסעיף של סכום הפשרה וכי לא יהיו תביעות הדדיות .
המסמך נחתם בנוכחות עו"ד של החברה בה הוא עובד -יועץ חיצוני, אולם ללא תוקף של בית משפט .עברו 3 שנים, חליתי מאד כתוצאה מההלם שנגרם לי ואני מבינה היטב את הנזק שנגרם לי כולל עובדה הקשורה באימוץ שלא אוכל לבצע בשל כך בשל גילי המתקדם . הולכת השולל נעשתה בעוד יבת 47 והאיש שקרא לי אשתי ולעצמו בעלי ידע לומר בהמשך: "אמרתי לך את מה שרצית לשמוע, כדי שיהיה לי שקט"...
הנזק עצום , האם העובדה שאני ניסחתי את המסמך והסכמתי להעדר תביעות בהמשך משמעותה שאיני יכולה לפתוח את התביעה מחדש?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
בגלל שאני ניסחתי והסכמתי לפשרה כשאני במצב שאני מבינה מה אני עושה וע מה אנ י ותמת ? או מה ?
הנזק שנגרם לי הוא לאין שיעור ממה שקיבלתי כשלא הבנתי מה גודל הנזק שיצטבר. מאז אני באובדן כושר עבודה מוגדר רפואית בגלל מחלה שהתפרצה - פיזית, מצבי הבריאותי והכלכלי התדרדרדר וסיכויי האימוץ שלי נגמרו .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר