אני תובעת את בן זוגי למזונות, לפי מיטב ידיעתי יש סעיף במזונות שהחינוך מתחלק חצי חצי. בני כיום בן 40 יום ואני מתכוונת לאחר חמישה חודשים בערך לשים את בני בטיפול מטפלת. האם בן זוגי יכול לדרוש להכניס אותו למעונות ויצ"ו או נעמת?? אף על פי שגם זה בדקתי היום באזור מגוריי ובכל המעונות נסגרה ההרשמה עד ספטמבר 2011 ואין מצב להכניסו לשוםמעון כזה באזורי מגוריי. השאלה האם הוא יוכל להתנגד ולא לחלוק עימי את תשלום המטפלת או כל גורם אחר שאמצא מלבד נעמת או ויצ"ו. האם יש לו זכות לעמוד על כך שלא יתחלק עימי בחינוך של מטפלת או פעוטון אחר??
לימור היי
הפסיקה המחמירה אכן טוענת כי אב חייב במחצית חינוך במגזר הציבורי. בפועל ביהמ"ש כן מחייב עבור פעוטון /משפחתון,במיוחד שאין מקום בויצ"ו וכו'.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה על התגובה המהירה, שאלה נוספת טרם התחלתי את כל התהליך רק עכשיו ילדתי ואני רוצה בינתים להנות מבני ולהתעשת קצת. שאלתי היא כאשר אני אתבע את בן זוגי לשעבר האם בית משפט כאשר יפסוק מזונות פוסק מיום הלידה? ושאלה קטנה נוספת כפי שאני יודעת על תביעת אבהות הוא אמור להגיב תוך 30 יום ועל תביעת המזונות 15 יום כאשר נשלחת אליו תביעה הביתה והוא מסרב לקבלה ולחתום מה עושים?נשלחת אליו שוב ושוב הודעה? כמובן שהוא ירצה למשוך את הזמן כמה שיותר כפי שאני מכירה אותו. אגב האתר שלכם מאוד יעיל התשובות שלכם מאוד עניניות ומאוד עוזרות . גמר חתימה טובה
לימור
ראשית תודה על המחמאות..
ביהמ"ש אכן יכול לפסוקמיום הלידה ואפילו על הוצאות חריגות כמו רכישת עגלה ,חדר תינוקות ,סל קל וכו'. שמרי קבלות רכישה!!!
אם מבוצעת מסירה כדין גם אם יסרב לחתום זה לא יועיל לו.ביהמ"ש ייתן פסיקתו.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר