אני רוצהלתבוע את חברי לתביעת מזונות ובדיקת אבהות.אני מתארת לעצמי שזה תהליך שנמשך קצת זמן. האם בית משפט קובע לבינתים דמי מזונות זמנים?? וממ הוא לוקח את התשלום מהאב? או שביטוח לאומי אמור לשלם לי את הדמי מזונות? כיצד נקבעים סכום הדמי מזונות ? ושאלה נוספת כיום אני משלמת להוריי דמי שכירות של כ - 2000 ש"ח לחודש כאשר אני ובני בן החודש ימים מתגוררים בדירתם, האם יהיה מחויב אב בני לשלם לי מדור ??
חג שמח מיכאלה,
עם הגשת התביעה,יש לעשות לב זוג מסירה,תוך 15 יום מיום המסירה עליו להגיש כת הגנה ובינתיים תוכלי לקבל מזונות זמניים. כמובן, שיש לקחת בחשבון את עניין בדיקת האבהות,שייתכן שביהמ"ש יעדיף להמתין עד לקבלת תוצאותיה, בכדי לוודא שהוא אכן האב. בכל מקרה, דמי המזונות ישולמו לך רטרואקטיבית מיום הגשת תביעתך.
דמי המזונות נקבעים, לפי גובה הכנסתך,הכנסתו וצרכיי הילד. בוודאי שיפסקו לך מדור אם אכן את מעבירה להורייך מדי חודש 2000 ש"ח. יקבעו לך 33% מהמדור.
אנא פני לעו"ד בכדי להשלים את הייעוץ.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר