פרודים מזה כחצי שנה. שנינו מתגוררים במרכז הארץ במרחק של כ-30 ק"מ. נכון לכרגע אין הסדרי לינה. הוא מעוניין לקחת את הילדה לישון אצלו גם באמצע השבוע. אני מתנגדת, היות וזה משבש את סדר יומה במהלך השבוע. ע"מ להגיע לגן נדרשת בבוקר נסיעה של יותר משעה (בגלל הפקקים), דבר המערער אותה וגורם לה לחוסר נוחות. בנוסף, הוא תמיד מאחר להחזיר אותה ועכשיו גם מתעקש להחליף לה מסגרת חינוכית למרות הנתגדותי. מה אפשר לעשות? מה הסיכויים שלו לקבל לינה באמצע השבוע למרות המרחק וההתנגדות שלי?
האם יש לכם תיק מתנהל בבימה"ש? האם יש לכם כבר הסכם גירושין?
אני צריכה את המידע בכדי לדעת איך לעזור לך...
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
עדיין אין תיק. מנסים לגבש הסכם. עכשיו הוא מאיים שאם אני לא אסכים להסדרי ראיה מהסוג הנ"ל הוא יתבע משמורת משותפת. אני מאוד מוטרדת. בבקשה עזרה!
בית המשפט לא יתן משמורת משותפת אם הבת כל כך קטנה ואתם לא גרים בקרבת מקום. אסור לשבש את חיי היום יום של הבת. יש לתת חשיבות ל"טובת הילד" ולא לטובת האב. ולכן ההסכם צריך להיות לטובת הבת. רצוי שתקבלו יעוץ מקצועי כדי שהוא יבין ולא יתעקש.
בהצלחה
יהודית שמיר, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר