שלום רב,
אני ג+2 משמורנית יחידה.
אבי הילדים רשאי לראותם מחצית החג בתיאום מראש.
אני פונה אליו עם הצעות לחלוקת זמנים והוא אינו מגיב. מה עלי לעשות?
תודה!
נינה היקרה,
אם הסכם הגירושין או החלטת ביהמ"ש לא מפרטת ימים וזמנים מדוייקים, את יכולה רק להודיע לו על התכנונים שלך ולהכריז עליהם כעובדה מוגמרת.
אם את נתקלת בקשיים חוזרים וקיימים ניתן גם לפנות לביהמ"ש שתמנה פקידת סעד שתעזור לכם להגיע להבנות או אפילו עו"ד או מגשר...
אכן רצוי שתהא תקשורת
בהצלחה
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה על התשובה!!
שאלתי היא, מבחינה חוקית. היות ואבי הילדים מתעקש לקבל את מה "שמגיע" לו עפ"י ההסכם, אבל כפי הנראה מעוניין לקיים עימות בכל פעם מחדש,
מהי החלוקה מבחינה חוקית שתופסת במקרה כזה? מה המשמעות החוקית ל"יתאמו מבעוד מועד"? כמה זמן זה זמן סביר להמתין ומה נכון לעשות כשזה חולף?
אני ממש איני מעוניינת בריב וודאי בהקשר לילדים.
עוד שאלה.
ע. חג ראשון שלו מבחינת הסכם הגירושין.
הבנתי מהילדים שלא מתכוון לקחת. לא הודיע, פניתי אליו מס. פעמים להבהיר שבמידה ולא מעוניין לקחת, עליו להודיע מראש אך ללא תגובה.
מה אני עושה? מה יגן עלי מפני "מעצר בית"? יש לי תוכניות שתוכננו מראש ואני רואה שאני הולכת להיקלע למצב בעייתי.
נינה, את נמצאת במצב של "ליד" אין לך נוסח מוגדר וברור ולכן לצערך ייתכן, שבמקרה שלך , אין מנוס מפנייה לביהמ"ש לצורך מילוי החסרים בהסכם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר