בית הדין הרבני קבע הסדרי ראייה זמניים כל יום שני מ4 עד 7 וכל שבת שניה הילדים נוסעים עם האב לבית הסבתא בצפון.
הילדים קטיני קטנים אחת בת שנה ואחד בן 4 .
הבעיה היא שיש הרבה רשלנות מצב האב בטיפול בילדים והדוגמא שהכי מדאיגה אותי זה שהאב בא עם רכב ללא כסאות בטיחות לילדים . לילד בן ה4 אין כלל כסא וגם הוא לא חוגר אותו לילדה בת השנה הוא בא עם סלקל לתינוקות שנולדים ואין לסלקל חגורות בטיחות יש לציין שהילדה כבר לא תינוקת וכי היא זזה בנסיעה . שדווחתי לפקיד הסעד על הדברים הוא אמר כי הוא אמר לאבא והאבא אמר שזה לא נכון . הבעל כמובן משקר על פקיד הסעד והבטיחות של הילדים שלי בידיים שלו ואני כל פעם מפחדת מחדש שמה יקרה משהו.
אתמול הצלחתי לצלם אותו מכניס את הילדים לאוטו.
מה לעשות?? אף אחד לא מאמין לי...
ביום שישי הוא אמור לקחת אותם לצפון לנסיעה של שעתיים ברכב אני מאוד דואגת. האם אני יכולה למנוע ממנו לקחת את הילדים אם אני רואה שאין לו באוטו כסאות בטיחות?? למרות פסק הדין??
אם אני יגש להגיש תלונה במשטרה ויזמנו אותו לחקירה גם שם הוא ישקר אז איך זה יכול להגמר??
פרח היי
ראשית אמרת שצילמת אותו אז גשי עם התמונות הן לתחנת המשטרה והן לפקידת הסעד !!!
אני מקווה שעם הראיות יהיה קל יותר.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
פרח שלום!
אכן זו בעיה ,מילה שלך כנגד מילה שלו אולם אמרת שצילמת אותו!? באם כך הדבר את יכולה לגשת לבית הדין הרבני שבו ניתן פסק הדין ולבקש צו מניעה דחוף
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר