אני ובעלי פרודים מזה 9 חודשים . תביעת הגירושין מתדיינת בבית הדין הרבני כמובן שהוא פתח ומזונות ילדים בבית המשפט . לא מזמן נודע לי כי שבועיים לאחר שהוצאתי אותו מהבית הוא עבר לגור עם בחורה שכנראה זה רציני בינהם ועד היום הוא שם. הם מסתובבים באירועיים חברתיים חופשי ביחד .אנשים רואים אותם ביחד ברחוב או באיזשהוא מקום שמספרים לי .כמו כן הייתי בבניין בו היא גרה ונוכחתי לדעת שהוא באמת גר שם.יש לי רק 2 תמונות שלהם יחד יושבים אחד לצד השני ואחד קצת מחובקים.הזוגיות עם אותה בחורה ידועה לכולם. האם יש לי אפשרות לתבוע כתובה על סמך הידע הזה? האם אני יכולה לבקש מבית הדין לזמן את הבחורה הידועה בציבור של בעלי ?(כמובן היא לא תעיד נגדו היא רוצה אותו).אין לי כסף לחוקר פרטי וגם לא רוצה לוותר ככה לבעלי לצאת מזה בקלות זה כבר פעם שניה שהוא עושה את זה לאישה שלו עם 2 ילדים שלו. מה עצתכם בעניין תביעת כתובה???
רותי
בטח שתבקשי כתובה. את גם יכולה להוציא צו דרך בית הדין המחייב את הפילגש להגיע ולתת עדות ואף להפנותה לבדיקת פוליגרף וגם את בעלך.
בהצלחה
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר