אב בתי נמצא בחו"ל. הוא אמור לשלם לה מזונות אך כרגע הגיש בקשה בבית משפט שם להקטנת תשלום (תנאיו השתנו - ילד נוסף נולד לו אך שוב ללא נישואין, הוא הפך לעצמאי). עד כמה אותם תנאים יכולים להוריד את המזונות לבתי? אציין שהמזונות גם נקבעו כשעוד חיינו שם. האם ימשיך לעשות ילדים עם נשים שונות מזונותיה ירדו כל פעם?? ומהו המינימום בארץ לטובת ילד החי בת"א? רב תודות!
רחל,
תביעה להקטנת מזונות צריכה לעמוד בתנאים של שינוי מהותי. הולדת ילד נוסף, לא תמיד מוכרת בפסיקה כשינוי מהותי. מנגד ,דוקא עצם העובדה שחי בחו"ל ואינו נוטל חלק בגידול הילדה מגדיל את היקף המזונות...
הייתי ממליצה שתפני לעו"ד לצורך הכנת כתב הגנה כנדרש זה חשוב מדי!!אל תזלזלי בעניין
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אך במידה והתביעה והדיון בחו"ל יקיימו יש לי צורך בעו"ד בארץ שיעזור לי גם לנסח כתב הגנה? הייתה לי עו"ד שם שקיבלתי בזמנו ולא שילמתי ואף אישרתי לה לייצג אותי גם הפעם כשברצוני לציין שגם בפעם הראשונה כלל לא הייתי מרוצה ממנה ונראה היה שהיא עושה את המינימום תוך התחשבות אפילו בבן הזוג לשעבר...
למה הדיונים מתנהלים בחו"ל הרי הילד כאן!!! תתבעי אותו כאן
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר