שלום, אני ובן זוגי בתהליך פירוד מאוגוסט 2008 . בן זוגי רופא שיניים ואני עובדת במשרד החינוך יש לנו תאומות בנות שש וחצי וילד בן ארבע וחצי. באפריל 2009 קבלתי מזונות זמניים של 8000 ש"ח מהשופטת ללא ריבית והצמדה.
את המזונות של אפריל הוא לא שילם ובמאי ניסינו לעשות שלומבית . לא הצלחנו וב יוני 2010 נפרדנו שוב. בדיון בבית המשפט שנערך בתחילת יולי 2010 ביקשה עורכת הדין שלי מהשופטת שתוסיף ריבית והצמדה למזונות הזמניים ע"מ שאוכל לתבוע ממנו כספים שלא שילם. (גם ביוני האחרון הוא עזב את הבית ושילם רק את מחצית המזונות שהיה אמור לשלם).השופטת ענתה שמה שהיה כשבן זוגי היה בבית לא מעניין אותה והיא לא מוסיפה. בינתיים היא נתנה פסהד חדש למזונות זמניים עד דיון ההוכחות והוא 7600 מזונות זמניים.
והוא לא שילם לי חודש וחצי אחרונים, סכום שמגיע ל 11000. שאלתי היא כזו, האם כשאני הולכת לתבוע בהוצאה לפועל את הסכום האחרון של 11000 אני יכולה לתבוע גם את אפריל 2008 וחצי מיוני 210שלא שילם?
המון תודה וברכה.
יש לי רק לומר
כדאי לנסות
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר