שלום,
הסכם הגירושין שלנו אומר שבחופש האב רשאי לבלות עם הילדים שבועיים רצופים / לא ביולי וכנ"ל באוגוסט בתיאום מראש.
הגרוש לא משתף פעולה ולא עושה מאמצים לתאם מראש למרות המון מאמצים שלי לזרוק לו חבלים לרדת מהעץ.
אחרי שביולי עשה בלגאן ענק עם הימים ובסוף לקח את הילדים ל 10 ימים מתוכם ב 5 הראשונים לא היה בארץ והילדים היו עם הוריו,
ולאחר ולא דאג לסגור את אוגוסט למרות פניותי אליו,
הודעתי לו כי לא יוכל לראות את הילדים לאור התנהלותו והפרות ההסכם (לא שלח אותם לקייטנה למרות שהתחייב אישית אלא לקח אותם לאילת ועוד).
מאחר וחייב להיות תיאום מראש ואיןף האם אוכל לא לתת לו לראות את הילדים?
האם יוכל לנקוט בצעדים נגדי? אילו?
אני לא סומכת עליו שיחזיר את הילדים בזמן ואין לי ברירה אלא לנקוט בצעד קיצוני פעם אחת נגדו כדי שירד מהעץ ויכנס לתלם.
תודה!!!
לא תכלי לעשות דין לעצמך ולא לאפשר לגרושך לקחת את הילדים ואולם, במידה והוא מאחר להחזירם או לא מחזירם כלל, את יכולה להגיש נגדו תלונה במשטרה על הפרות צווים. תשובתי היא אך על סמך דברייך ומבלי לקרא את ההסכם .
בברכה
איריס טרומן, עו"ד
ולא היה כזה ועדיין אין?
פעם הוא רוצה שבועיים, אח"כ חלוקה לימים, חלוקה לשבוע שבוע.
כל יומיים רעיון חדש.
בסופו של דבר, אני מגדלת את הילדים ויש לבלגאן הזה השלכות אדירות עלי ועל הילדים.
ואם הוא לקח את הילדים בשם "הזכות" שלו ולא היה בארץ? זה תקין?
למה לא אוכל בשם חוסר התיאום ושיתוף הפעולה המחוייבים בהסכם לא לתת לו אותם הפעם? למה הוא יכול לפרש איך שבא לו? והאם זה חוקי להשאיר את הילדים עם הוריו ולטוס לחו"ל למרות שהוא התחייב להיות איתם?
והכי חשוב, איך הוא יכול לאכוף את זה? מה הוא יכול לעשות?
בעו"ד כי לבדך אינך מסוגלת להתמודד עם זה ומניעת ביצוע ההסדר תפעל לרעתך. עוה"ד יפנה לבית המשפט ויפרט את הבעיות שיוצר הגרוש ויציע פתרון, לדוגמא, שבית המשפט יקבע בהחלטה את אותם דברים שנשארו פתוחים ונתונים לפרשנות בהסכם הגירושין.
היות והחלטתי לפנו לביהמ"ש עם העו"ד שלי,
אתן לו לקחת את הילדים ו (לצערי!!) הוא יעשה את הטעויות שיעזרו לי לסגור את הפינות בביהמ"ש.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר