אני בהליכי גירושין 8 חודשיים, גרה בעם הוריי, באם יש טעם ללכת ולהשכיר דירה ע"מ שהמזונות שיקבעו יהיו גבוהים יותר (שכר דירה גבוה למשל) או שאין טעם למהר, וגם אם אגור אצל הוריי הוצאות מדור נכללות בחשבון? אני עם ילדה שלו בת 3, וכעת נותן לי בכל חודש צק של 1,200 ש"ח שזה ממש מעט וקשה לי...יש טעם לעשות משהו(דיון מזונות באוקטובר)
גובה השכירות מתייחס לתקופה בה גרת עם בעלך ולא לשכירות של היום. ולכן אם הדבר מקשה עליך כלכלית , תשארי לעת עתה אצל אימך. איני יודעת מה היתה הפסיקה ומה כלול בסכום של 1,200 ש"ח. נראה על פניו שהסכום אינו גבוה ואינו כולל מדור. אני ממליצה בחום כי תתיעצי עם עו"ד לגבי זכויותיך לקראת הדיון הבא.
בברכה
איריס טרומן, עו"ד
עדין לא הייתה פסיקה, אני בהליכי גירושין. לא הבנתי רק איך גבוה הפסיקה בדמי מדור מתייחס לתקופה בה גרתי עם בעלי, היינו נשואים 4 שנים וגרנו בבית של משפחתו שלא היינו צריכים להשכיר. ולגבי 1200 ש"ח הוא נותן לי כרגע בכל חודש.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר