שלומות, אני גרושה מזה שנתיים וחצי, יש לי שני ילדים בני 7 ו- 4.5, על פי הסכם בית משפר גרושי אמור לקחת אותם כל שבת שנייה, חצי שעה לפני כניסת השבת והחזרתם שענ לאחר יציאת השבת, ופעמיים בשבוע, ימי ב ו-ד, בין השעות 17:30-19:30, בפועל, לקוח אותם כל שבת שליית משעה 19:30 בערב ומחזיר אותם בשבת בצוהריים, נוהג לבטל את השבתות לפי ראות עניו, לא לקח אותם לשבת כבר שלושה חודשים ולאחרונה כבר חודש וחצי לא לקח את הילדים גם באמצע שבוע, לאחר שיחה עימו, הוא הציב כל מיני תנאים חדשים, כמו שהוא דורש שאני אוריד את הילדים לחנייה, אחר כך דרש כי אני אהיה נוכחת בבית בעת הגעתו ואחר כך החליט שהוא ייקח אותם בתנאי שאני אביא אותם אליו ואם לא אעמוד באלו הוא לא יגיע בכלל, וכך הוא לא מגיע כבר חודש וחצי, מבחינתו הוא "מעניש" אותי, יש לציין שהוא כבר "העניש" אותי גם בעבר, ברצוני לדעת מה עליי לעשות, האם חודש וחצי זה קביל מבחינת תביעה ומה אני יכולה לעשות במינימום הוצאות???
תודה מראש
מור
ניתן לתבוע ממנו דמי טיפול עבור הזמן שהם אצלך במקום אצלו. רצוי לשלוח תחילה מכתב התראה דרך עו"ד .
רב תודות,
למכתב התראה יש תוקף משפטי?? איך מתייחסים לזה? מה אמורה להיות העלות הממוצעת של מכתב התראה?
ושוב תודה
אני חושב שמי שידרוש 300 ש"ח תמורת התכתבות איננו יקרן:) המכתב חשוב מאוד כיוון שהוא עשוי לגרום לגרוש לקיים את ההסכם/החלטה ולחסוך לך הוצאות משפטיות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר