שלום...מקוה שתוכלי לעזור לי,
אני בהליכי גירושין מבעלי כבר 7 חודשיים, עזבתי את הבית עם ביתי בת 3 להוריי. עו"ד שלי סיכמה איתי שאשלם לה לכל היותר עד 10,000 ש"ח, היות ואין לנו רכוש משותף (בית, רכב...). היא לא עשתה דבר לטיפול התיק, כל דבר שביקשתי דחתה ואמרה "שאין לה זמן..ושאני לא מנהלת אותה..או שאין צורך..אין טעם", וכך הזמן עבר לא עשתה בתיק כלום, ואני שילמתי לה רק עבור הזמן שעבר. כעת לאחר ששילמתי לה את רב התשלום (6000 ש"ח) היא טוענת שאינה מוכנה להמשיך לייצג אותי, שאשלם לה כמעט 12,000 שזהו התשלום כולל מע"מ (שלפני חודש אמרה שתבוא לקראתי ותרד מ10,000). ושאחפש לי עו"ד "שיהייה קשוב" לי. היא לא מוכנה לדבר איתי בטלפון, ולא להפגש. בתנהגותה מוזרה. אני לא יודעת מה לעשות..אין לי כסף לחיות, אני לא מבינה איך היא יכולה לעשות דבר כזה. אני זקוקה לעזרה.
בבקשה עו"ד......עני לי
מור שלוך לך,
אנא בררי עם עורכת הדין האם היא הגישה לך בקשה למזונות זמניים והיכן זה עומד. מזונות זמניים אמורים לסייע לך בפתרון מיידי של בעייתך.
כאשר עורכת הדין שלך מייעצת לך לפנות לעורך דין אחר, כנראה שברמה הפרקטית עליך לעשות זאת במהירות האפשרית. ולעניין שכר הטרחה - פורום זה אינו עוסק בכך.
בברכה ובהצלחה
רויטל לוין, עו"ד
מנהלת פורום משפחה וגירושין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר