גרתי בדירה שכורה יחד עם בת זוג שלי במשך 9 חודשים. היא עזבה את הבית והלכה עם גבר אחר. שנינו רשומים בחוזה אבל תשלום שכר הדירה יורד ממני ויש ערבות בנקאית שלי בחוזה ע"ס 18 אלף ש"ח. לאחר שסיכמנו שהיא תעביר את החוזה על שמה (רשמנו זכרון דברים), עזבתי את הדירה. כשהגעתי לקחת חפצים אישיים שלי היא הזמינה משטרה וטענה שאני מאיים עליה. מדובר בתלונת שווא.
היא החליפה את המנעולים בבית, אותי זימנו לחקירה והחליטו לתת לי צו הרחקה ל-30 יום ומעצר בית ל-5 ימים. אני לא יכול לדבר איתה כי אסור לי ליצור עמה קשר, ובינתיים אני משלם את שכר הדירה, ולא יכול אפילו להוציא את החפצים שלי משם או לברר עם היא מתכוונת להעביר את החוזה, מה אני יכול לעשות???? לצערי אין בידי כסף על מנת לשכור עורך דין. וגם אין לי כסף לשלם את שכר הדירה מכיוון שבינתיים שכרתי דירה אחרת. האם אתם יכולים להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי בנושא????
רוני שלום
אתה יכול לפנות לסיוע המשפטי ואם תימצא זכאי תקבל עו"ד שייצג אותך על חשבון המדינה. את הכתובת והטלפונים שלהם אתה יכול למצוא בגוגל (תעשה חיפוש "סיוע משפטי")
בברכה,
מאיה הדס, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר