יש לי הסכם שנעשה בגישור ואושר ע"י בית הדין...לכאורה עם הזמן צצות בעיות ואשמח לתשובות בעיניין.
1. הילדים בניי 3.5 ו-6 ובחופשות חגים אנחנו יכולים לשמור על הסדריי הראיה או להתחלק בימים בתאום אך לגביי חופשת הקיץ לא דובר בכלל רק במקרה של נסיעה לחו"ל יכול כול אחד מהצדדים לקחת לשבוע (לא מוזכר אישור הצד השני)כעת הגרוש שלי רוצה לקחת אותם לשבוע אליו (בארץ)ואינני מסכימה כי הם קטנים וביתי בת ה3.5 קשורה אליי ולא תמיד מוכנה ללכת אליו...מה החוק אומר במצב כזה? האם חובה אישור שלי למרות שלא מוזכר בהסכם? אני מציינת כי בשנה שעברה עשה לי תרגיל עם ההחזרה של הילדים ויש לו על כך תיק במשטרה.
2. הגרוש שלי עובר לגור בניין על ידי ונראה לי שמטרתו למשמורת משותפת כדיי לחסוך במזונות יש משהו שאני יכולה לעשות בנושא?
3. המזונות צריכים להיות צמודים למדד וכמובן שהוא מתעלם מה האופציה שלי ואיך מחשבים?
4.במזונות ילדים מוזכר חלוקה שווה בהוצאות של שכר לימוד האם זה כולל הספרים וכול הציוד של ביה"ס-כי לא פורט??
תודה מראש וסליחה על ריבוי השאלות
תוך הצגת הסכם הגירושין לעיונו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר