המון תודה לך מיכל על המענה המהיר.
אבקש להבין את תשובתך מאתמול - האם %40 מדור - מעל המזונות הבסיסים (עבור שכירות/משכנתא), ובנוסף %40 מאחזקת מדור עבר הוצאות חשמל ,ארנונה וכו??
אני הבנתי מהמגשר שה- %40 עבור ההוצאות מיסים גלומים בתוך המזונות הבסיסים ועליו לשלם מעבר לזה רק את השכירות /משכנתא ? מה נכון אם כך?
2. לגבי ההוצאות של גן, מעון, צהרון וקייטנות - צריך להיות רשום בהסכם כמו הוצאות רפואיות - שיירשם מפורשות שעליו לשלם %50, או שזה צריך להיות רשום ש"הוצאות אלו יתואמו בין ההורים בהסכמה"?
אנא תשובתך המהירה - תודה רבה
אנונימית יקרה,
יש שתי גישות לגבי הזקת מדור האחת ,כוללת את הסכום בתוך סכום המזונות השנייה, לא כוללת . זה תלוי בגובה סכום המזונות . אם הוא נמוך אז נבחר בדרך השנייה ואם הוא גבוה אז בראשונה.
אשר לגן/מעון/קייטנה וכו' - חייבת לרשום בהסכם!!!אל תשאירי להסכמות בעתיד. מחר תהיה לו אישה חדשה וילדים חדשים ולפתע יהיה מאוד קשה להגיע להסכמות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
מיכל יקרה - המון תודות, אני רוצה לשאול באותו הקשר..
במקרה שלנו משלם את המזונות המינימלים, אנחנו גרים אצל אמי ולא משלמים שכירות(כשעברנו אליה לפני כעשרה חודשים התחייבנו שנשלם את המיסים בלבד כ- 2200 בחודש)אני סטודנטית עם %40 נזק לבבי (כתוצאה מהתקף לב) וביטוח לאומי אישר לי הסבה מקצועית- לימודי תואר ראשון, אני לא עובדת, ובזמן חודשי הלימודים מתקיימת מקיצבת שיקום, בעלי הצהיר שמרוויח כ- 7000 נטו לחודש, הוא מוכן בהסכם לשלם עבור המדור 800 שח בחודש מעבר למזונות המינימלים, אך הוא רוצה לרשום שזה עבור מדור ואחזקת מדור, וכשאני אעבור לדירה שכורה ישלם עד 1280 שח שזה %40 מ- שכירות ממוצעת של 800$, האם הניסוח הזה יכול לפגוע בי בדרך כלשהי? האם המזונות שמשלם סבירים לאור משכורתו, ולאור זאת שאינני עובדת ומתקיימת מקיצבה, הרי אני אצטרך לשלם את ה- %50 הנותרים באשר לגנים, צהרון וכו?
המון תודה, וסליחה על ריבוי השאלות...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר