הבנתי שאין חובה השאלה הנוספת האם יכולים לחייב אותי למחצית מהתשלומים בגלל מה שעשיתי עם הרכב ועם חשבון הבנק? (את הרכב מכרתי כשבעלי היה בטיפול ןהייתי צריכה להעביר לפסיכאטרית כסף ולא עשיתי את זה גם הכסף שמהבנק העברתי לחשבון שלי לבד )
חני שלום,
אם מכרת רכוש משותף, ולקחת את התמורה לכיסך בלבד, ולא השתמשת בו לצרכים שבית המשפט יכיר בהם או יראה אותם כמשותפים אכן קיים חשש כי, תאלצי להחזיר את מחצית הכסף.
בכבוד רב ,
רויטל לוין, עו"ד
מנהלת פורום משפחה וגירושין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אכן לקחתי את הכסף לכיסי אבל זה בגלל שהוא נתן לי רק כ2500 ש"ח בפעם שהוא נתן לי את יפוי הכח למכור את הרכב שלו אם הוא היה נותן לי יותר לא הייתי מוכרת את הרכב ולא הייתי מבזבזת מהחשבון המשותף כל כך הרבה ולא הייתי לוקחת את הכסף שלך השכירות מהבית שלנו לכיסי גם לא הייתי דורשת מזונות ולא הייתי מבקשת להתגרש , לקחתי לו גם את האבנים של העבודה שלו בשבילי מה זו לא זכותי??
השאלה האם עכשיו שהבית נמכר ואנחנו מחלקים את הכסף האם הוא יכול לדרוש מימני בזמן חלוקת הכסף שאני ישלם את האבנים ואת ההוצאות הטיפוליות שלו לידיעתך אני מצידי שהוא לא היה עובר את הטיפול אני לא שיתפתי פעולה כל עוד הוא לא נתן כסף כשהוא נתן אז הייתי מגיעה לפסיכאטרית ולוקחת אבל למה אני הייתי צריכה להיות חלק מהטיפול שלו כשהוא התחיל בטיפול הוא התחיל להיות פתאום אחד שעומד על שלו ולא עושה מה שאני רוצה אז מה אני יכולתי לעשות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר