יש לי שני ילדים בני שלוש ושנתיים, אני משתכרת טוב מאד ובעלי מעט מאד וחלק גדול מהזמן מובטל, האם עדיף לי להגיש תביעה ברבנות ששם פחות מתייחסים לרמת ההכנסה שלי או בבית הדין לענייני משפחה ששם ידוע שבדרך כלל עדיף?
מירב שלום,
באופן כללי ניתן לומר שבהחלט רצוי לפנות לבית המשפט לענייני משפחה לצורך פסיקת מזונות ילדים. בהתאם לחוק בנוגע לילד עד גיל שש חובת האב הינה אבסולוטית לשאת במזונותיו. מבלי להכיר את מלוא העובדות על פניו נראה כי, קיימת עדיפות כזו גם במקרה שלך.
בברכה, ובכבוד רב,
רויטל לוין, עו"ד
מנהלת פורום משפחה וגירושין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
השאלה שלי היא עד מתי משלמים מזונות גרושתי עושקת אותי שנים אני נכה 100% שלמתי מזונות כ 5 שנים וגרושתי עשתה הסכם איתי אני ארשום סכום נמוך של מזונות שתוכל לקבל יותר מביטוח לאומי , שנתניהו היה שר האוצר וקצץ לכם היא הגישה תביעה להעלאת מזונות לצערי בית המשפט מאמין לנשים יותר ביקשתי לשלם לך דרך ביטוח לאומי והיא סירבה כך שהיית חייב כל כמה זמן לקחת הלוואה בבנק כדי לשלם לה .
השאלה שלי היום עד אזי גיל משלמים מזונות , ומה קורה במקרי שהוא דוחה את השירות הצבאי כמה אני צריך לשלם
תודה מראש
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר