שלום רב
אני גרושה ואם לשני ילדים בן 14 ובת 12
סכסוך ארוך ומתמשך עם הורי ואחי, גלש לאחרונה לכך שהם החלו לפגוע בי דרך הדלת האחורית, קרי: הסתת ילדיי נגדי תוך שימוש ציני בהם והסבת נזק נפשי כבד לילדי. בני ברח לפני כחודש וחצי מהבית להורי ואלה הגישו נגדי תלונת שווא במשטרה בגין תקיפה, איומים והזנחה. מיותר לומר שכל התלונה מתחילתה ועד סופה מורכבת משקרים וניתן גם בנקל להוכיח זאת. העניין גם בטיפול של עובדת סוציאלית שאינה מאמינה לאף מילה מגרסת בני. אני בטוחה שברגע שהמשטרה תתחיל לטפל בתיק ולעמת את העובדות אז היא תמליץ לסגור את התיק.
על כל פנים בני עדיין מתגורר אצל הסבים ומתבצר בשקרים של עצמו, תוך הסבת נזק נפשי חמור לעצמו. אך ההצקות לא פסקו, וכללו התפרצויות לביתי ונסיונות להסית את בתי נגדי. הגשתי תלונה למשטרה, ואלה הפנו אותי לבית המשפט לצורך צו הרחקה. הצרה היא שהם בשביתה בימים אלה ואני זקוקה לצו הרחקה באופן בהול. איך אני יכולה למנוע מאנשים אלה להפסיק להטריד אותי ואת בתי?
אשמח למצוא דרך להרחיק את האנשים האלה ממני מביתי ובעיקר מבתי
בתי המשפט מקבלים בקשות דחופות גם בזמן השביתה.
בהצלחה,
מאיה הדס, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר