הי התגרשתי לפני כחודשיים אחרי נישואין של 13 שנה שבהן לא עבדתי רק טיפלתי בילד והייתי עקרת בית
ברבנות אמרו שידונו בכתובה רק לאחר איזון משאבים
לאחר הגירושים איבדתי מזונות אישה מינימליים שנפסקו לי כאלף שח למרות שבעלי משתכר מעולה ונפסקו לילד מזונות זמניים כאלף שח
עוד לא היה דיון לא בנושא מזונות ולא בנושא איזון משאבים עברה מעל שנה מאז שפתחתי תביעה למזונות .
השאלה שלי האם לא מגיע לי כלום בינתיים אין לי ממה לחיות אני אצל ההורים אין לי דירה אין לנו רכוש
ואני לפני להגיע לפת לחם
הגשתי תביעה למזונות משקמים לאחר הגט והשופטת אמרה שזה מאוחר מידי.
האם יש עוד מה לעשות? או כל ההליך המשפטי כבר אבוד?
תודה מראש
היי
השאלה אינה מתאימה למתן מענה און ליין
את מוזמנת לשיחת ייעוץ בה אראה ואקרא את ההסכם אליו הגעת.
שיחת הייעוץ הינה בתשלום
עו״ד מיכל זלינגר
0522809478
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
מקווה שהגשת תביעה לפערי שכר במסגרת תביעה רכושית ומונה אקטואר. חבל שלא הגשת תביעה למזונות משקמים. בתי המשפט פוסקים מזונות משקמים גם למי שנישא כדת וכדין ובמסגרתם לעיתים פוסקים תשלומים עיתיים. במסגרת התביעה הרכושית, ככל שהגשת תביעה לפערי שכר, את רשאית לבקש לתשלומים עיתיים. אמנם הערכאות השיפוטיות לא נוהגות לקבל את הבקשה והן דנות בה לאחר קבלת חוות דעת אקטוארית, אך ישנם מקרים ששווה לנסות. מקווה בשבילך שאת מיוצגת. בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר