יש לי מספר שאלות פתחתי תיק ברבנות למזונות וגירושין,קבעו לי 0 ש"ח,יש לי 5 ילדים.האם אני יכולה לפתוח בבית משפט?2.הרכב המסחרי רשום על שמי, איך אני יכולה לקבל אותו,בעלי אלים(לא גר איתי כעת).3.בעלי עובד בבאסטה בשוק שהיתה שייכת לאבי ז"לשם היה מקור פרנסתנו וכעת שאני לא מקבלת אפילו מזונות,הוא ממשיך לגרוף שם כספים,איך אני מוציאה אותו משם? 4.בעלי קונה לנו מצרכי מזון האם הוא יכול לטעון שזה במקום מזונות, אני מעדיפה לערוך קניות מכספי מזונות שיחוייב להם ולא להיות תלוייה וחוץ מזה יש בחיים עוד דברים לבד מאוכל,הלא כן?שאלה אחרונה,איך אפשר לקבל מזונות מהירים כי אין לי ממה לחיות בינתיים.תודה רבה מקווה שתעזרו לי
היי
לא ממש ניתן לענות על תיק שלם דרך המייל .לא אחראי ולא נכון לתת ייעוץ לשאלות קצרות ופרטים חסרים. את באמת חייבת לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ פרטני. לגבי בעלך באסטה, שימיחוקר פרטי שיצלם אותו עובד ומרוויח ולא נותן קבלה לאיש...
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר