שלום אני נשואה כשנה וחצי ויש לנו תינוק בן שנה ו3 חודשים. מתגוררים באיזור חדרה. לאחר שעברתי אלימות פיזית כלכלית ומילולית לאורך כמעט שנה החלטתי להתגרש בניסיון לעשות זאת ללא מלחמות. אין לנו שום רכוש משותף. יש לנו חסכונות שנמצאים בבנק העסקי שלו בסך כ350 אלף שקלים שמתוכם חצי מהחסכונות בעלי עשה לפני שהתחתנו. איני מעוניינת להתלונן עליו למרות שיש לי הוכחות להמון מקרים בהם הייתה אלימות מכל סוג שהיא. הייתי היום אצל עורכת דין והיא הסבירה לי שבתור התחלה לפני שתובעים ניתן להגיע להסדר בנינו והסדר זה יעלה 10,000 + מע״מ. אם לא יהיה ניתן להגיע להסדר ולהגיש תביעה משפטית התשלום ממשיך ונע מ15,000 ל45,000 לא כולל ה10,000. אני כן הייתי רוצה עורך דין ״כריש״ כי ידוע לי שאני עומדת מול בן אדם לא פשוט בכלל אבל הייתי רוצה לשמוע מחירים על עורכי דין טובים וכמה אמור לעלות ייצוג כזה פחות או יותר
היי,
אין מחירון לשירותי עו"ד.
זהו שוק חופשי וכל אחד יכול להגיע עמך להסדר שונה.
מה שכן הייתי מייעצת לך זה לבדוק חיבור לעורך הדין או עורכת הדין שתבחרי. את עומדת לעבור
תקופה לא קלה וקיימת חשיבות לתקשורת ונגישות של איש המקצוע המלווה אותך.
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר