שלום רב,
יש לי שאלה שאני מתחבטת בה רבות.
אני ג + 3,
בהסכם הגירושין האב "רשאי" לבלות עם הילדים בזמנים קבועים.
ישנה אפשרות לשינוי ימים / שעות בהודעה והסכמה של לפחות 48 שעות מראש.
האם שליחת מייל 48 שעות מראש בסופ"ש בידיעה שאראה אותו יממה לאחר מכן (כיממה לפני מועד בילויו עם הילדים) המועד ובמייל לבטל שעות בילוי עם הילדים - האם תקף?
בהנחה שלי כבר יש מחוייבויות לשעות אלה בעבודה.
האם אין הכרח לוודא שאם הוא מבטל הוא מחוייב לידע אותי כך שגם אדע?
מה עומד לזכותי ע"מ להבטיח שלא אקלע למצבים על בסיס קבוע של ביטולים מצידו בהודעה ברגע האחרון - מה שמונע ממני אפשרות לקבוע ולתכנן?
תודה!!
בעייתך היא בעיה של גרושות רבות שהאבות לא עומדים באופן קבוע בהסדרי ראייה.
ביטול במייל לעניות דעתי - תקף - בימי הטכנולוגיה של היום.
יחד עם זאת, אם הביטולים יהיו חוזרים ונישנים ואף תכופים, יש "לחנכו" או בביטולים משלך כאשר ירצה לראותם, הגשת ביזיון ביהמ,ש על הפרת הסדרי הראייה או אפילו בקשה להגדלת מזונות עקב העובדה שמרבית נטל גידול הילדים נופל על כתפייך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
ההסכם מחייב הודעה מראש של 48 שעות לפחות.
הוא שלח מייל בשבת - כשברור שלא אראה את המייל עד ראשון, מה שמביא אותנו ליממה לפני המועד המבוטל.
האם לא מחובתו שאכן ההודעה תגיע? כלומר, האם הוא לא חייב לוודא שקיבלתי את ההודעה?
והאם לעולם, אני צריכה להיות בייביסיטר כשהוא לא יכול? יש לי מחוייבויות. מה אז? האם לקחת בייביסיטר ולתבוע את התשלום?
אני מזכירה כי הוא "ראשי" לראות את הילדים ולא מחוייב - האם לעד יוכל לשחק כראות עיניו בעניין הזה? מה היא מחוייבותו? האם ניתן לחזור ולשנות את הסכם הגירושין ולחייבו לראותם או לחלויפן להאריך את ההודעה על ביטול מאש נניח ל 4 יממות?
תודה!!!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר