יש לי ילדה משותפת עם מישהי אנחנו לא זוג ולא היינו.לאחרונה נוצר ביננו ריבים ולחצים והמצב לא מאפשר להמשיך בדרך זו.עד שהילדה הייתה בת 4 חודשים היינו גרים יחד ובחודשיים האחרונים אנחנו גרים בנפרד ורחוק אחד מהשני.אני רוצה להגיע להסדר על מזונות ומשמורת מה גובה המזונות(אני כרגע לא עובד עזבתי את עבודתי האחרונה בשביל לעבור לאיזור שלה ולגור איתה)שאני צריך לשלם.ובקשר לביקורים מאיזה גיל אני יכול לקחת את ביתי לסוף שבוע אצלי(ולצורך העניין לבית אמי)
בגלל שהילדה גרה רחוק ממני לא מתאפשר לי להגיע באמצע השבוע אולי פעם בשבוע וכואב לי לפספס איתה זמן ואני רוצה שהיא תלמד להכיר אותי בגלל זה מאוד חשוב לי לבלות איתה כמה שיותר ובסופי שבוע בפרט כדי שתכיר גם את הסבתא והסבא של והדודים (אמי ואחי ואבי)
אבי שלום
על מנת לנסות ולהגיע להסדרים השונים מהמקובל (אם הבנתי נכון אתה מעוניין לקחת את הילדה בכל סופ"ש) אני ממליצה בחום לנסות ולהגיע להסדר באמצעות גישור.
לשאלתך בעניין מזונות- על פי הפסיקה מזונות מינימליים לילד עומדים על סך של כ- 1300 ש"ח לא כולל מדור.
בברכה,
מאיה הדס, עו"ד ומגשרת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר